AGENDA

DESTAQUEM

imatge activitat La màquina de vapor

LA MÀQUINA DE VAPOR

Els diumenges podreu veure com giren el volant d'inèrcia i el regulador de Watt.

visites comentades

VISITES COMENTADES AL MUSEU

Descobreix els secrets de la Central Cornellà al llarg d'un agradable passeig que us permetrà visitar l'edifici d'Amargós i Samaranch, i una zona habitualment tancada al públic, on coneixereu els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat.

el viatge de l'aigua

EL VIATGE DE L'AIGUA

Amb la guia per a famílies del Museu Agbar de les Aigües, coneixereu de manera divertida el camí que fa l'aigua des que es capta al medi natural fins que arriba a les cases, i descobrireu la història de la Central Cornellà, la centenària estació de captació i bombament d'aigua on se situa actualment el Museu.

CERCA
Tipus d'activitat
Des del
Fins al

Cerca les activitats del Museu Agbar de les Aigües a partir dels paràmetres que s'indiquen a dalt.
Has d'omplir un dels camps per obtenir resultats.

Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català

ESPAIS RECOBRATS. ELS NOUS USOS DEL PATRIMONI INDUSTRIAL CATALÀ


19/01/2018 - 18/02/2018

"Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català" fa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s'han dut a terme al llarg de les últimes dècades a Catalunya. La mostra se centra en la capacitat dels espais industrials per ser reutilitzats en un ventall d'usos molt ampli i destaca la feina feta en el camp de la recuperació del patrimoni fabril a Catalunya des dels seus inicis fins a l'actualitat.

És un projecte de l'arquitecte Ferran Pont i la fotògrafa Teresa Llordés i dóna continuïtat al projecte iniciat l'any 2014 amb la publicació del llibre Espais recobrats. Tant el llibre com l'exposició tenen com a objectiu principal la divulgació de la feina feta en el camp de la recuperació del patrimoni industrial.

La mostra ha estat coproduïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Horari:
De 10 a 18h, de dimarts a dissabte. Diumenges i festius (excepte els dilluns): De 10h a 14h.

Activitat gratuïta.

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar