AGENDA

DESTAQUEM

imatge activitat La màquina de vapor

LA MÀQUINA DE VAPOR

Els diumenges podreu veure com giren el volant d'inèrcia i el regulador de Watt.

visites comentades

VISITES COMENTADES AL MUSEU

Descobreix els secrets de la Central Cornellà al llarg d'un agradable passeig que us permetrà visitar l'edifici d'Amargós i Samaranch, i una zona habitualment tancada al públic, on coneixereu els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat.

LA FACTORIA DE L'AIGUA

LA FACTORIA DE L'AIGUA

La Factoria de l'Aigua és un espai de tinkering (una metodologia d'aprenentatge derivada del moviment Maker, Do It Yourself, etc.) on els usuaris, mitjançant l'assaig-error, poden crear els seus propis invents o prototips amb materials quotidians i donar-los nous usos, per resoldre reptes relacionats amb l'aigua.

CERCA
Tipus d'activitat
Des del
Fins al

Cerca les activitats del Museu Agbar de les Aigües a partir dels paràmetres que s'indiquen a dalt.
Has d'omplir un dels camps per obtenir resultats.

LA NIT DELS MUSEUS - WATER'N'ROL

LA NIT DELS MUSEUS - WATER'N'ROL


19/05/2018 - 19/05/2018

Water'n'Rol és un joc d'estratègia on hauràs de fer servir la memòria, l'enginy, l'atenció i tot el que t'envolta per acabar l'experiència en les millors condicions. Només hi haurà un guanyador en tota la nit i el premi serà una experiència única.

RESERVA LA TEVA PLAÇA A PARTIR DEL 14 DE MAIG

Preu: activitat gratuïta
Activitat per a públic general. El joc està pensat per a públic adult, però els infants hi poden participar com a acompanyants. Per la complexitat de Water'n'Rol, l'edat recomanada per participar-hi sol és a partir dels 14 anys.
Places limitades per cada torn
Hi haurà 5 torns: 19, 20, 21, 22 i 23 h
S'obriran a reserva places dels 5 torns i s'ompliran segons disponibilitat i preferència dels participants.
Més informació: tel. 93 342 35 38

PER A LA RESERVA DE PLACES

- Cal escriure un missatge a info@museudelesaigues.com.
- S'ha d'indicar a l'assumpte "Inscripció Water'n'Rol Nit dels Museus".
- Només és necessària una inscripció per grup (mínim 2 persones, màxim 5 persones) amb el nom, cognoms i correu electrònic d'una persona.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Li comuniquem que mitjançant l'enviament que fa de les dades personals anteriorment indicades (nom, cognoms i correu electrònic de contacte) a l'adreça info@museudelesaigues.com per participar en l'esdeveniment "Water&Rol", autoritza i accepta que aquestes dades siguin incorporades en un fitxer titularitat de FUNDACIÓ AGBAR (en endavant, "Fundació AGBAR"), amb CIF G-58120353 i domicili a carretera de Sant Joan Despí, 1, Cornellà de Llobregat (08940). Aquesta incorporació es farà amb la finalitat única i exclusiva de gestionar la seva inscripció i participació en l'esdeveniment anomenat "Water&Rol" celebrat per Fundació AGBAR dins la denominada "Nit dels Museus", i en cas de resultar guanyador/a, per notificar-li aquesta circumstància al correu electrònic que ens ha facilitat. En el cas que no ens faci arribar les dades sol·licitades, no es podrà gestionar la seva inscripció i participació en l'esdeveniment indicat.

De la mateixa manera, li comuniquem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, així com revocar el consentiment atorgat en el paràgraf, mitjançant petició escrita a l'adreça postal indicada a l'inici d'aquest document o a l'adreça electrònica fundacioagbar@agbar.es,[*] indicant el dret que vol exercir, nom i cognom, i facilitant una còpia del document nacional d'identitat (DNI) o document similar que l'acrediti.

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar