AGENDA

DESTAQUEM

imatge activitat La màquina de vapor

LA MÀQUINA DE VAPOR

Els diumenges podreu veure com giren el volant d'inèrcia i el regulador de Watt.

visites comentades

VISITES COMENTADES AL MUSEU

Descobreix els secrets de la Central Cornellà al llarg d'un agradable passeig que us permetrà visitar l'edifici d'Amargós i Samaranch, i una zona habitualment tancada al públic, on coneixereu els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat.

el viatge de l'aigua

EL VIATGE DE L'AIGUA

Amb la guia per a famílies del Museu Agbar de les Aigües, coneixereu de manera divertida el camí que fa l'aigua des que es capta al medi natural fins que arriba a les cases, i descobrireu la història de la Central Cornellà, la centenària estació de captació i bombament d'aigua on se situa actualment el Museu.

CERCA
Tipus d'activitat
Des del
Fins al

Cerca les activitats del Museu Agbar de les Aigües a partir dels paràmetres que s'indiquen a dalt.
Has d'omplir un dels camps per obtenir resultats.

imatge dels tallers de nadal

DÓNA VIDA AL RIU. VINE A MUNTAR EL PESSEBRE DEL MUSEU

Tallers de Nadal 2014
24/12/2014 - 04/01/2014

Tallers de Nadal 2014- Vine a Muntar el pessebre del museu

Fer el pessebre és una tradició molt arrelada per les festes nadalenques. Grans i petits col·laboren junts en el seu muntatge, una feina màgica que requereix la imaginació de tota la família per donar vida a totes les històries que amaguen els seus personatges.   Aquest any al Museu tornem a fer el pessebre amb el riu com a protagonista. No us ho perdeu! Veniu i participeu als Tallers de Nadal del Museu Agbar de les Aigües, on vius l'aigua, on l'aigua viu.  

Edat recomanada: De 4-11 anys

Calendari: Del 24 de desembre al 4 de gener, excepte els dilluns, el 25 de desembre i l’1 de gener. Diumenges i 24, 26 i 31 de desembre obert només al matí.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües

Horari: Matins de 10 a 14 h (darrer accés a les 12.30 h) i tardes de 16 a 18 h (darrer accés a les 16.30 h). Durada: 1 hora i 30 minuts – 2 hores.

Capacitat limitada. No es fan reserves.

Activitat gratuïta

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar