AGENDA

DESTAQUEM

imatge activitat La màquina de vapor

LA MÀQUINA DE VAPOR

Els diumenges podreu veure com giren el volant d'inèrcia i el regulador de Watt.

visites comentades

VISITES COMENTADES AL MUSEU

Descobreix els secrets de la Central Cornellà al llarg d'un agradable passeig que us permetrà visitar l'edifici d'Amargós i Samaranch, i una zona habitualment tancada al públic, on coneixereu els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat.

LA FACTORIA DE L'AIGUA

LA FACTORIA DE L'AIGUA

La Factoria de l'Aigua és un espai de tinkering (una metodologia d'aprenentatge derivada del moviment Maker, Do It Yourself, etc.) on els usuaris, mitjançant l'assaig-error, poden crear els seus propis invents o prototips amb materials quotidians i donar-los nous usos, per resoldre reptes relacionats amb l'aigua.

CERCA
Tipus d'activitat
Des del
Fins al

Cerca les activitats del Museu Agbar de les Aigües a partir dels paràmetres que s'indiquen a dalt.
Has d'omplir un dels camps per obtenir resultats.

imatge dels tallers de nadal

DÓNA VIDA AL RIU. VINE A MUNTAR EL PESSEBRE DEL MUSEU

Tallers de Nadal 2014
24/12/2014 - 04/01/2014

Tallers de Nadal 2014- Vine a Muntar el pessebre del museu

Fer el pessebre és una tradició molt arrelada per les festes nadalenques. Grans i petits col·laboren junts en el seu muntatge, una feina màgica que requereix la imaginació de tota la família per donar vida a totes les històries que amaguen els seus personatges.   Aquest any al Museu tornem a fer el pessebre amb el riu com a protagonista. No us ho perdeu! Veniu i participeu als Tallers de Nadal del Museu Agbar de les Aigües, on vius l'aigua, on l'aigua viu.  

Edat recomanada: De 4-11 anys

Calendari: Del 24 de desembre al 4 de gener, excepte els dilluns, el 25 de desembre i l’1 de gener. Diumenges i 24, 26 i 31 de desembre obert només al matí.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües

Horari: Matins de 10 a 14 h (darrer accés a les 12.30 h) i tardes de 16 a 18 h (darrer accés a les 16.30 h). Durada: 1 hora i 30 minuts – 2 hores.

Capacitat limitada. No es fan reserves.

Activitat gratuïta

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar